Stamboom Van Lieshout Willemsen » Afstammelingen van Wouter van Ghorpe

Generatie 1

1.

Wouter van Ghorpe, is geboren rond 1280. Wouter is overleden en is begraven.

Generatie 2

2.

Godschalk Wouters Scellekens van Ghorpe, zoon van Wouter van Ghorpe, is geboren rond 1310. Godschalk Wouters Scellekens is overleden voor 17 september 1366.

Generatie 3

3.

Willem Wouters van Ghorpe (Gorop), zoon van Godschalk Wouters Scellekens van Ghorpe, is geboren rond 1340 in Hilvarenbeek. Willem Wouters is overleden in Hilvarenbeek en is begraven.

Generatie 4

4.

Wynrick Willemsz van Ghorpe (Gorop), zoon van Willem Wouters van Ghorpe (Gorop), is geboren rond 1365 in Hilvarenbeek. Wynrick Willemsz is overleden 1414 in Hilvarenbeek.

Generatie 5

5.

Wynric Wynrick van Ghorpe (Gorop), zoon van Wynrick Willemsz van Ghorpe (Gorop). Hij is getrouwd in Hilvarenbeek met Jut Jan Willemsdr.

Zij kregen 1 kind:

Wynric Wynrick is overleden.

Generatie 6

6.

Jan Wynrick van Ghorpe (Gorop), zoon van Wynric Wynrick van Ghorpe (Gorop) en Jut Jan Willemsdr. Hij is getrouwd met Latherijn Henricxss van der Heijden, dochter van Hendrick van der Heijden. Zij is geboren . Latherijn Henricxss is overleden.

Zij kregen 1 kind:

Jan Wynrick is overleden 1458.

Generatie 7

7.

Elisabeth Jansen van Ghorpe (Gorop), dochter van Jan Wynrick van Ghorpe (Gorop) en Latherijn Henricxss van der Heijden, is geboren rond 1400. Zij is getrouwd met Jan Willemsz van den Wuestenborch, zoon van Willem Jansz van den Wuestenborch. Hij is geboren 1400 in Diessen. Jan Willemsz is overleden voor 1477.

Zij kregen 1 kind:

Elisabeth Jansen is overleden en is begraven.

Generatie 8

8.

Jan Jansz Woestenburch, zoon van Jan Willemsz van den Wuestenborch en Elisabeth Jansen van Ghorpe (Gorop), is geboren 1430. Jan Jansz is overleden 1504 in Moergestel.

Generatie 9

9.

Claes Jansz Wuestenborch, zoon van Jan Jansz Woestenburch, is geboren 1450 in Hilvarenbeek. Hij is getrouwd met Petronella Gheenkens Gheen(kens), alias Leijten, dochter van Reynier Peter Gheen(kens), alias Leijten en Juet Pauwels Claes Aert Otten. Zij is geboren rond 1450 in Hilvarenbeek. Petronella Gheenkens is overleden en is begraven.

Zij kregen 1 kind:

Claes Jansz is overleden 1520 in Hilvarenbeek.

Generatie 10

10.

Adriaen Claesz Woestenburch, zoon van Claes Jansz Wuestenborch en Petronella Gheenkens Gheen(kens), alias Leijten, is geboren 1482. Hij is getrouwd rond 1520 met Kathelijn Hendricks Zwilden, dochter van Hendrick Zwilden. Zij is geboren 1490. Kathelijn Hendricks is overleden 1530.

Zij kregen 1 kind:

Adriaen Claesz is overleden 1533.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC