genealogieonline

Stamboom Van Lieshout Willemsen

Foto van Frans Stroo voor Hennie van Lieshout

De publicatie Stamboom Van Lieshout Willemsen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.030 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 12 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De stamboom betreft de familie van Lieshout - Willemsen waarvan begin twintigste eeuw de voorouders vanuit Brabant naar Rotterdam zijn verhuisd. Iets verder naar onder op deze pagina vindt u startpunten naar de ouders van Hennie van Lieshout en haar broers en zusters.

De oudste persoon in de tak van Lieshout, waarvan het jaar van geboorte bij benadering bekend is, is Wouter van Ghorpe reboren rond 1280. Hij is via het startpunt Stamvader 1 direct te bereiken.

De oudste persoon in deze stamboom is Refridus (Ruurt) Roorda. Geboren rond 755 ergens in Friesland. Deze persoon zit in een aangetrouwde tak van Van Lieshout-Willemsen.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Frans Stroo voor Hennie van Lieshout


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!