Stamboom Van Lieshout Willemsen

Foto van Frans Stroo voor Hennie van Lieshout
De publicatie Stamboom Van Lieshout Willemsen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.309 personen. Vanwege privacy zijn 14 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 4 juli 2023.


De stamboom betreft de familie van Lieshout - Willemsen waarvan begin twintigste eeuw de voorouders vanuit Brabant naar Rotterdam zijn verhuisd. Iets verder naar onder op deze pagina vindt u startpunten naar de ouders van Hennie van Lieshout en haar broers en zusters.

De oudste persoon in de tak van Lieshout, waarvan het jaar van geboorte bij benadering bekend is, is Wouter van Ghorpe reboren rond 1280. Hij is via het startpunt Stamvader 1 direct te bereiken.

De oudste persoon in deze stamboom is Refridus (Ruurt) Roorda. Geboren rond 755 ergens in Friesland. Deze persoon zit in een aangetrouwde tak van Van Lieshout-Willemsen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!