Stamboom Van Kesteren/Schraven en Van Engelen/Jonkers

Foto van B. van Kesteren
De publicatie Stamboom Van Kesteren/Schraven en Van Engelen/Jonkers is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.736 personen. Vanwege privacy zijn 18 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 20 juli 2022.


Deze stamboom bevat informatie over mijn directe voorouders, inclusief kinderen en aangetrouwden. De stamboom is nog verre van compleet en een deel van de informatie is al wel gedocumenteerd maar nog niet systematisch uitgewerkt. Ook ontbreken in vele gevallen een zuivere bronvermelding, en is informatie onvolledig. Work in progress. De belangrijkste bronnen zijn. 1. http://www.openarch.nl 2. http://www.allelimburgers.nl/ 3. https://familysearch.org 4. https://home.kpn.nl/ferwerd/verhohlen/ 5. http://www.genbronnen.nl 6. http://www.familienbuch-euregio.de/ 7. http://www.weerderheemvalkenswaard.nl/bronnen/bidprentjes.html 8. https://www.heemkundekringhetlandvangastel.nl/referenties/genealogie-2/bidprentjes/ 9. verschillende publicaties op genealogieonline, geneanet, http://daktari.antenna.nl, https://www.dortmans-steverink.nl,

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!