Stamboom Van Haeringen Hoek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 439:

Robert Eustache is geboren op 8 februari 1648 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Meerten Cornelissen Logger en Cornelia Bijvoet zijn getrouwd op 25 juni 1654 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Pieter Logger is geboren op 11 december 1658 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Anna Michels van Pulderbosch is geboren op 14 september 1659 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Jacob Logger is geboren op 7 november 1660 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Herman Antonis Hoeck en Janneken Medas zijn getrouwd op 10 april 1661 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Trouwboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Cornelia Logger is geboren op 9 december 1663 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Margrieta Harmans Hoeck is geboren op 5 september 1664 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Johannes de Meijer is geboren op 16 oktober 1667 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Doopboeken Hervormd.

Bekijk suggestie

Jan Claasz de Meijer en Maria Verstraten zijn getrouwd op 4 augustus 1671 in Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Trouwakten (DTB).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.