Stamboom Van Haeringen Hoek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 431 - 439 van 439:

Cornnelis Arie Sandifort is overleden op 22 februari 1957 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Cornelis Brugmans is overleden op 25 juli 1957 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Marinus Philippus Sakko is overleden op 9 december 1957 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Karel Sakko is overleden op 24 januari 1958 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerard Feijtel is overleden op 6 juni 1958 te Dinteloord. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dinteloord » Overlijdensregister 1951-1960.

Bekijk suggestie

Gerard Feijtel is overleden op 6 juni 1958 te Dinteloord. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dinteloord » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter Simon Sakko is overleden op 25 juni 1958 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Broerse is overleden op 17 april 1959 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Willemsz Hoek is overleden op 29 november 1959 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.