Stamboom Van Haeringen Hoek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 838:

Hendrik Wiegers van der Woude is geboren op 18 juli 1814 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Rotgans is geboren op 3 augustus 1814 te Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Daam Jans de Vries en Grietje Klazes Steensma zijn getrouwd op 23 oktober 1814 in Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Simmeke Maat is geboren op 30 december 1814 te Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Uilke Draisma is geboren op 15 januari 1815 te Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jantjen Krikke is geboren op 28 juli 1815 te Aengwirden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Aengwirden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Tjepke van der Poort is geboren op 20 september 1815 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hans Hoekstein is overleden op 26 september 1815 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hans Hoekstein is overleden op 30 september 1815 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Berend Bakker is geboren op 18 december 1815 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.