Stamboom Van Gemert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 260:

Hendrikus van Gemert is geboren op 27 september 1838 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Michteldis van Gemert is geboren op 28 februari 1839 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna van Gemert is geboren op 9 maart 1839 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Sengers is geboren op 27 juli 1839 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Egidius van Gemert is geboren op 3 november 1839 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Godefridus van Gemert en Catharina Mangelmans zijn getrouwd op 10 juli 1840 in Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelia van Gemert is geboren op 14 november 1840 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adriaan Jacobs is geboren op 31 december 1840 te Gestel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gestel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hubertus van Gemert is geboren op 8 juni 1841 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelis van Gemert is geboren op 11 april 1843 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.