Stamboom Van Gemert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 260:

Wilhelmus van Gemert is geboren op 27 februari 1836 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Huiberdiena van Gemert is overleden op 28 februari 1836 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Maria van Gemert is overleden op 2 maart 1836 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik van Gemert is geboren op 12 maart 1836 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adriaan van den Berk is geboren op 28 januari 1837 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Lamberdiena van Gemert is geboren op 17 maart 1837 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wilhelmus van Gemert is geboren op 19 maart 1837 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Maria Verbeek is geboren op 24 januari 1838 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Huybertus van Gemert is geboren op 29 april 1838 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrica van Vlokhoven is geboren op 2 juli 1838 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.