Stamboom Van Engel(s)dorp Gastelaars » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 231 - 240 van 265:

Geurt van Ginkel is overleden op 4 mei 1917 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Sietze Dijkstra en Geertje Hakze zijn getrouwd op 21 mei 1917 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Klaasje Smit is overleden op 29 april 1919 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Faas en Aaltje Wiegman zijn getrouwd op 11 mei 1919 in Terschelling. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Terschelling » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Willem Pater en Rinske Nieuwenhuis zijn getrouwd op 18 juni 1919 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Fokkema is overleden op 20 oktober 1919 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Piet ten Napel en Klaasje Moerbeek zijn getrouwd op 11 maart 1920 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Geert Dijkstra en Trijntje Stoker zijn getrouwd op 22 maart 1920 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Pieter de Buck is overleden op 3 juni 1920 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Arris van Dijk en Jeltje Dijkstra zijn getrouwd op 10 augustus 1920 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.