Stamboom Van Emden, Amsterdam-Suriname-Breda

Foto van Henk Muntjewerff
De publicatie Stamboom Van Emden, Amsterdam-Suriname-Breda is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.154 personen. Vanwege privacy zijn 1.019 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 20 april 2024.


Betreft de van oorsprong joodse familie Van Emden uit Amsterdam, waarvan een tak zich te Paramaribo vestigde en later in Breda de oprichter werd van de chocoladefabriek Kwatta.

De periode voor 1850 is in nauwe samenwerking met Rob Jansen te Amsterdam tot stand gekomen. Bij de twintigste eeuw is assistentie van de familie Van Emden verkregen. De gegevens van de Australische tak d'Emden komen van John Freeman.

Aanvullingen zijn welkom en worden direct verwerkt.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamenVerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van Henk Muntjewerff

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Henk Muntjewerff
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 21 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!