Stamboom Van Elderen en Van der Speld » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 723:

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Timmerman (geboren in 1670), een kind van Andries Andriesz Timmerman en Geeriken Joostd van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus van Elderen (geboren in 1688), een kind van Jordanus van Elderen en Margarita Adrianus de Bresser, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria van Hal (geboren in 1718), een kind van Gerardus Aartsz van Hal en Joanna (Jenneke) van Elderen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Paulus van Hal (geboren in 1721), een kind van Gerardus Aartsz van Hal en Joanna (Jenneke) van Elderen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leigje Kranenburg (geboren in 1721), een kind van Kleis Ariensz Kranenburg en Jaapje Pieters Sloof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis (geboren in 1723), een kind van Leendert Leendertsz Moret en Ingetje Cornelis de Zeeuw, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius van Elderen (geboren in 1723), een kind van Petrus Antoniusz van Elderen en Adriana van Stiphout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik van Schoonhoven (geboren in 1724), een kind van Jan Hendriksz van Schoonhoven en Anna Verhoef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje van Schoonhoven (geboren in 1726), een kind van Jan Hendriksz van Schoonhoven en Anna Verhoef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van Hal (geboren in 1726), een kind van Gerardus Aartsz van Hal en Joanna (Jenneke) van Elderen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.