Stamboom Van Elderen en Van der Speld

Foto van Reinhard van Elderen
De publicatie Stamboom Van Elderen en Van der Speld is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 17.899 personen. Vanwege privacy zijn 151 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 9 augustus 2021.


In deze stamboom heb ik de gegevens verzameld die ik kon vinden van de families Van Elderen, Hensen en Van der Hoek in de Hoeksche Waard. Ook de families Van der Speld en Teekens uit Gouda heb ik geprobeerd in beeld te brengen.

Dit is niet gelukt zonder heel veel andere stambomen en beschikbare gegevens op internet te raadplegen. Dank aan al die mensen die mij door hun inspanningen verder helpen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!