Genealogie Van Dijl Jansen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 41:

Riekje Josephs Polack is overleden op 1 september 1835 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Arnoldes van Schaik van Bergen en Trijntje Claasdr Barnar zijn getrouwd op 10 december 1842 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Geertruida Klasina Knoth is geboren op 4 augustus 1846 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Aaltje Bakker is overleden op 30 augustus 1848 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Ludwig Alexander Knoth en Anna Cupaerus zijn getrouwd op 24 juni 1849 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Johan Ludwig Knoth is geboren op 31 maart 1850 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Isak Samuel Reijzer is overleden op 25 juli 1850 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Wilhelm Wijbo Knoth is geboren op 20 april 1852 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Francina Elisabeth Wunderlich is geboren op 19 november 1852 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Adolf Knoth is geboren op 20 mei 1854 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.