Stamboom Van der Nol(l), Oosterloo, van Spronsen, van der Waart e.d. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 4.536:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hilletje van der Tas (1819-1883) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hilletje van der Tas.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maarten van der Vlis (1819-1889) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maarten van der Vlis.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van Dalfsen (1819-1905) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van Dalfsen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sandertje van der Ham (1820-1888) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sandertje van der Ham.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van den Berg (1820-1892) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van den Berg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van Soest (1820-1893) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van Soest.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Helena Smit (1821-1912) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Helena Smit.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit van der Vlis (1821-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit van der Vlis.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van Veen (1822-1890) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van Veen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Teunis Versteeg (1822-1902) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Teunis Versteeg.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.