Stamboom Van der Nol(l), Oosterloo, van Spronsen, van der Waart e.d. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 4.531 - 4.536 van 4.536:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van der Noll (1949-1966) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van der Noll.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Karel van der Lelij (1953-1990) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Karel van der Lelij.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Leendert Cornelis Moerman (1958-2009) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Leendert Cornelis Moerman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Helena Boukje Oldenhage (1967-1988) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Helena Boukje Oldenhage.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Benjamin Valstar (2009-2009) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Benjamin Valstar.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Kees van den Berg (????-2013) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Kees van den Berg.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.