Stamboom Van der Linden - Driehuis - Broere - Meulman

Foto van Niek van der Linden
De publicatie Stamboom Van der Linden - Driehuis - Broere - Meulman is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.648 personen. Vanwege privacy zijn 417 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 18 januari 2024.


Welkom op deze site met informatie over de voorouders en directe familie van Adrianus (Jochem) van der Linden en Alida (Ali) Driehuis uit Utrecht en hun 11 kinderen. 

De familie van der Linden woonden tot het begin van de 17e eeuw voornamelijk in het buurtschap de Vaert (Vreeswijk) en Vianen aan het begin van de 18e eeuw rond en buiten de Tolsteegpoort op de Helling aan de Vaartsche Rijn en achter het Wije te Utrecht. Handwerkers (rietdekkers, klompenmakers, steenhouwers) met grote gezinnen en veel armoede. 

De familie Driehuis komt van oorsprong uit de drie huisjes bij de kerk in Wilnis, harde werkers in het veen, schippers en politoerders, biljartmakers en houtbewerkers.

De familie Meulman (Möhlmann) uit Wesuwe, Haren, Duitsland landarbeiders, kuiper, timmerman via Foxhol, Martenshoek naar Utrecht gekomen.

Familie Broere rond Breukelen, Wilnis en Vleuten ook met mooie beroepen als koehouders, schippers, brugwachter NS. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.


Logo Genealogie Online collectie BidprentjesBidprentjes

Publicaties die bestaan uit de gegevens en/of afbeeldingen van bidprentjes.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!