Stamboom Van der Lans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 411 - 420 van 422:

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Kerkvliet (overleden in 1959), een kind van Hubertus Kerkvliet en Apolonia van Baarle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Tetteroo (overleden in 1959), een kind van Martinus Leonardus Tetteroo en Margaretha van der Lans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelandus Ludovicus Wildenberg (overleden in 1959), een kind van Albertus Theodorus Wildenberg en Maria van der Lans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martha Alexandra Josephina van der Lans (overleden in 1959), een kind van Johannes Leonardus van der Lans en Maria Johanna Weber, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Kerkvliet (overleden in 1959), een kind van Hubertus Kerkvliet en Apolonia van Baarle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nederpel (overleden in 1961), een kind van Servatius Hendricus Nederpel en Adriana Maria van der Lans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Maria van der Lans (overleden in 1962), een kind van Leonardus van der Lans en Alida Witteman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Maria van Wissen (overleden in 1962), een kind van Hermanus van Wissen en Cornelia Westgeest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sebastiaan Johannes van Dijk (overleden in 1963), een kind van Hendrik van Dijk en Maria Johanna Pieternella van der Lans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Petrus Maria van der Lans (overleden in 1964), een kind van Petrus Franciscus Judocus van der Lans en Cornelia Pauline M. Hendriks, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.