Stamboom Van der Lans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 401 - 410 van 422:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Christina Wilhelmina van Heel (overleden in 1951), een kind van Johannes Willem van Heel en Maria Helena Bens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas 't Hoen (overleden in 1952), een kind van Willem 't Hoen en Theodora van Veen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agatha Margaretha Smit (overleden in 1953), een kind van Petrus Smit en Aafje Neeleman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Franciscus Petrus Janssen (overleden in 1953), een kind van Johannes Lambertus Petrus Janssen en Maria Petronella van der Helm, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agatha Margaretha Petronella Boonekamp (overleden in 1954), een kind van Johannes Petrus Christiaan Boonekamp en Agatha van der Lans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Hendrikus Smits (overleden in 1956), een kind van Franciscus Hendrikus Smits en Apollonia Adriana van der Lans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Huibertje van den Hoek (overleden in 1956), een kind van Cornelis van den Hoek en Maartje de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Helena van Lierop (overleden in 1956), een kind van Johannes Pz. van Lierop en Margaretha Maria van der Lans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Josephus van Geene (overleden in 1956), een kind van Hendrikus van Geene en Theodora Dankers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Johanna Alida van der Lans (overleden in 1957), een kind van Sebastianus F. van der Lans en Maria Adriana Straathof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.