Stamboom Van der Hak - Scheveningen

Foto van Nettie van der Hak
De publicatie Stamboom Van der Hak - Scheveningen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 21.019 personen. Vanwege privacy zijn 2.157 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 26 mei 2024.


In mei 2011 is deze stamboom voor het eerst gepubliceerd. Vele uren zoeken, graven en spitten gingen eraan vooraf! Dankzij vele online databanken van archieven in Nederland en België en dankzij eerdere publicaties van collega-genealogen kon deze stamboom-publicatie tot stand komen.
Uitgangspunt voor mij was de stamboom van familie van der Hak met zijn oorsprong in Scheveningen (in ieder geval vanaf 1500) en toegevoegd zijn de aangesloten families: de Jong, Vermeulen, de Vries, Roos, de Vos en Klaui en een gedeelte van familie van der Zwan.

Gegevens van voor 1811 heb ik overgenomen van andere genealogen en mijn doel is de gegevens zelf de komende jaren op te zoeken en te controleren in de archieven. Gegevens van na 1811 heb ik persoonlijk opgezocht, gecontroleerd en zo nodig beschreven. Maar ook dan zijn typefouten voorbehouden. Overnemen van gegevens is dus voor eigen risico! Mocht u op- of aanmerkingen of correcties en/of toevoegingen hebben, mail mij dan a.u.b!!

De bronnen heb ik zoveel mogelijk vermeld. Aktes van de burgerlijke stand zijn door mijzelf ingezien. Van andere gegevens heb ik zoveel mogelijk de bronnen van vermeld. Ik leer dagelijks bij en met behulp van uw informatie en of correcties is deze stamboom zo compleet mogelijk.

I.v.m. de wet op de privacy heb ik ervoor gekozen geen gegevens te publiceren van levende personen. Veel recente gegevens heb ik echter wel in mijn bezit. Zoekt u iemand? Vraag het me!

This is the pedigree of the families van der Hak, de Jong, Roos, Vermeulen, de Vries, de Vos and Klaui from Scheveningen and The Hague, the Netherlands.
If you have any questions: please ask me!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!