Stamboom Van der Brugge

Foto van Matty van der Brugge
De publicatie Stamboom Van der Brugge is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 13.964 personen. Vanwege privacy zijn 1.698 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 26 januari 2024.


Welkom op de stamboom van familie van der Brugge. Ik probeer zo veel mogelijk over mijn voorouders te weten te komen. Ik concentreer me voornamelijk op Van der Brugge, maar neem ook de families van mijn echtgenote en die van onze ouders mee, ook daar in eerste instantie in rechte lijn naar boven, Pinxteren, Voogt, Kloonen, Roosendaal en van Egmond. Je blijft echter informatie tegenkomen en als je die toch hebt, waarom dan niet even noteren? Als u commentaar of feedback over deze publicatie heeft, hoor ik het graag van u!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!