Stamboom Van der Aar

Foto van Hans van der Aar
De publicatie Stamboom Van der Aar is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.846 personen. Vanwege privacy zijn 566 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 22 januari 2019.


Drie stamvaders: 1. Pieter Pieterszn van der Aar, Wassenaar, pers.rec.nr. 2410. 2. Cornelis Wouterszn. van der Aar geb. 1705 tak Heemstede/Bennebroek, pers.rec.nr. 1284. 3. Cornelis van der Aar geb. Schoten 1760 tak Haarlem, pers.rec.nr. 1310. 2 en 3 voornamenlijk ontleent aan boekje 'Hun naam was ... van der Aar' van Frans van Geldorp, uitgave Alevo Delft 1989.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!