Stamboom Van den Hoven-Bergheger » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 440:

Goossen Looyer de is overleden op 28 augustus 1831 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Thomas Hemert van is overleden op 7 september 1831 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Oord van den en Paulina Hemert van zijn getrouwd op 9 november 1831 in Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Thomas Uitert van is geboren op 17 november 1831 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Krabben van der is overleden op 25 december 1831 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth Heesch van is geboren op 12 februari 1832 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Antonie Oord van den is geboren op 15 april 1832 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adriana Krabben van der is geboren op 27 december 1832 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Oord van den is geboren op 1 maart 1833 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Franciscus Hemert van is geboren op 17 april 1833 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.