Stamboom Van den Hoven-Bergheger » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 431 - 440 van 440:

Geertruij Beurden van is overleden op 15 augustus 1955 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Oord van den is overleden op 18 juli 1957 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharina Anna Hubertina Titulaer is overleden op 5 december 1957 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrina Uijtert van is overleden op 11 maart 1958 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Petronella Uitert van is overleden op 2 augustus 1959 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Leonardus Son van is overleden op 17 september 1960 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arie Wit de is overleden op 2 december 1961 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Drunen van is overleden op 27 augustus 1962 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Elisabeth Hemert van is overleden op 12 januari 1963 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Johannes Joseph Hemert van is overleden op 23 oktober 1964 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.