Stamboom Van den Heuvel-Jacobs » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 179:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Brabers (geboren in 1698), een kind van Jacobus Brabers en Catharina de Vroom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Miert (geboren in 1699), een kind van Nicolaas Adriaan Stevens van Miert en Catharina Jan Wittens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus van Miert (geboren in 1699), een kind van Nicolaas Adriaan Stevens van Miert en Catharina Jan Wittens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Brabers (geboren in 1701), een kind van Jacobus Brabers en Catharina de Vroom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van Miert (geboren in 1701), een kind van Nicolaas Adriaan Stevens van Miert en Catharina Jan Wittens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van Miert (geboren in 1701), een kind van Nicolaas Adriaan Stevens van Miert en Catharina Jan Wittens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana van Miert (geboren in 1703), een kind van Nicolaas Adriaan Stevens van Miert en Catharina Jan Wittens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana van Miert (geboren in 1703), een kind van Nicolaas Adriaan Stevens van Miert en Catharina Jan Wittens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Rommens (geboren in 1703), een kind van Simon Marijnis Rommens en Josina Manni, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Adriana Rommens

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Machtilda van Miert (geboren in 1704), een kind van Nicolaas Adriaan Stevens van Miert en Catharina Jan Wittens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.