genealogieonline

Stamboom Van den Heuvel-Jacobs

Foto van Ivo van den Heuvel

De publicatie Stamboom Van den Heuvel-Jacobs is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 2.312 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 509 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Deze stamboom is het resultaat van enkele maanden surfen op het Internet nadat in België eindelijk de archieven (zeer gedeeltelijk) online zijn gebracht. Ook is voor mij een bijna oneindige en onbekende bron opengegaan door de Nederlandse archieven online. Verder blijken Google, Wikipedia, Facebook en LinkedIn veel informatie en foto's te bevatten, alsook de genealogische website van www.geni.com, gw.geneanet.org en vooral www.genealogieonline.nl.

BELANGRIJKE OPMERKING: al mijn gegevens en bronnen komen vooral uit heel gewone websites op het internet en blijken soms onbetrouwbaar en zijn moeilijk te controleren. Dat is het grote nadeel van een open internet. In vroeger tijden lieten de kapitaalkrachtige en pretentieuze burgers en adel hun stamboom 'op maat' opmaken om koninklijke afstamming te legitimeren, Keizer Karel de Grote was daarbij het einddoel. Ik heb noch tijd noch zin om al die informatie te controleren. Dus als je mijn gegevens wil overnemen raad ik aan om deze op een degelijke manier (archieven, historische documenten, ...) te verifiëren. 

Deze site werd gemaakt met het GRATIS programma 'MyHeritage' van www.myheritage.nl. Dit is een mooi systeem dat mensen zoals u en ik in staat stelt een privésite te maken voor de familie, een stamboom te bouwen en familiefoto's te delen.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!