Stamboom Van den Berg/van der Werf » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 16.968:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cnelia Hogenes (geboren in 1799), een kind van Jan Hogenes en Antje Hogenheuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cnelia Hogenes (geboren in 1799), een kind van Jan Hogenes en Antje Hogenheuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Boon (geboren in 1800), een kind van Frans Boon en Maria Catharina La Lau, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Boon

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Susanna Maria (geboren in 1800), een kind van Gerardus Bouwmeester en Francisca Philipina Louiza Robart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus (geboren in 1800), een kind van Theodorus Rodenrijs en Catharina van Duijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Rodenrijs

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonius (geboren in 1801), een kind van Everardus van Kan en Maria van den Akker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hubertus Verdu (geboren in 1801), een kind van Damianus Verdu en Maria Gerritsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Francina Boon (geboren in 1801), een kind van Frans Boon en Maria Catharina La Lau, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Boon

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria (geboren in 1801), een kind van Henricus Verweerde en Johanna Putters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cnelia Hogenes (geboren in 1801), een kind van Jan Hogenes en Antje Hogenheuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.