Stamboom Van den Berg/van der Werf » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 16.968:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Rodenrijs (geboren in 1795), een kind van Theodorus Rodenrijs en Catharina van Duijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Rodenrijs

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gertrudis van Kan (geboren in 1797), een kind van Everardus van Kan en Maria van den Akker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Henricus Verdu (geboren in 1797), een kind van Damianus Verdu en Maria Gerritsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joes (geboren in 1797), een kind van Corstiaan Simonszn van Winden en Cornelia Jansdr. Ammerlaan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Jean Ponsioen (overleden in 1797), een kind van Adrien Ponsioen en Petronille Boot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Apolonia Rodenrijs (geboren in 1798), een kind van Theodorus Rodenrijs en Catharina van Duijn, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Rodenrijs

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Dorothea Verdu (geboren in 1799), een kind van Damianus Verdu en Maria Gerritsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina (geboren in 1799), een kind van Jan van der Goes en Maria Tettero, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij (geboren in 1799), een kind van Corstiaan Simonszn van Winden en Cornelia Jansdr. Ammerlaan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Gerarda (geboren in 1799), een kind van Gerardus Bouwmeester en Francisca Philipina Louiza Robart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.