Stamboom Van de Streek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 106:

Zeger Bakker is overleden op 9 december 1864 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Cornelis Anthonij Rombach is overleden op 7 juni 1865 te Leerbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leerbroek » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Gijsbert van Ginkel en Dirkje Floor zijn getrouwd op 7 september 1866 in Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Hendrik van Ginkel is geboren op 21 september 1866 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Harmen van Ginkel en Geertrui Bakker zijn getrouwd op 5 april 1867 in Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Jan Stekelenburg en Willemijntje Timmer zijn getrouwd op 2 mei 1867 in Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

N.N. van Ginkel is geboren op 9 november 1867 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Dirkje van Ginkel is geboren op 8 september 1868 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Antonie van Ginkel is overleden op 25 augustus 1869 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Hendrik Stekelenburg is overleden op 25 oktober 1871 te Tienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Tienhoven » Burgerlijke stand Zederik.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.