Stamboom Van de Streek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 73:

Dirk Zinger en Hendrika Johanna van Ginkel zijn getrouwd op 5 mei 1904 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Frederik Jan Borghuis en Jennigjen Neervoort zijn getrouwd op 3 augustus 1905 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Annigjje Zinger is overleden op 25 februari 1906 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernard Adelheit Heinrich Thiel en Lamberdina Dederica Bouwina Neervoort zijn getrouwd op 5 april 1906 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jacob Zinger is geboren op 12 juli 1906 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arend Stegeman is geboren op 6 september 1906 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arend Stegeman is overleden op 11 oktober 1907 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Roelofje Stegeman is geboren op 15 januari 1908 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Roelofje Stegeman is overleden op 16 januari 1908 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Teunis Stuivenberg en Johanna Catharina Elizabeth Schippers zijn getrouwd op 5 juni 1908 in Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.