Stamboom Van de Streek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 81:

Maria Francisca Hoefnagels is geboren op 6 november 1862 te Someren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Someren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gijsbert van Ginkel en Maria Christina Sanner zijn getrouwd op 21 juli 1864 in Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Anna Wilhelmina Bredewoud is geboren op 5 september 1865 te Bergeijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergeijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonie Withoos en Johanna Catharina van Belke zijn getrouwd op 21 juli 1866 in Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Hubertus van Ginkel is geboren op 2 oktober 1867 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Wauterus Withoos is overleden op 9 mei 1868 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Christina van Ginkel is geboren op 20 maart 1871 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Wouterus Withoos is overleden op 6 april 1871 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Petronella Francisca van Ginkel is overleden op 31 augustus 1875 te Maarheeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Maarheeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maria Christina Sanner is overleden op 21 augustus 1877 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.