Stamboom Van de Graaf - Zindel

Foto van L. van de Graaf
De publicatie Stamboom Van de Graaf - Zindel is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 15.800 personen. Vanwege privacy zijn 1.563 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 4 juli 2022.


Wij hebben in de afgelopen jaren geprobeerd zoveel mogelijk gegevens van onze voorouders op te zoeken.

Het betreft de namen : "van de Graaf","Dijkshoorn","Hoonings","Tupker","Amerongen","Zindel","Biemans","de Ridder","Höhle".

Verder hebben wij de namen *Sindel","Zintel","Zentel","Sentel"."Zundel" zoveel mogelijk opgezocht, gezien de mogelijkheid van verbastering van de namen

in het verleden.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!