Stamboom van Bergen van Beurden

Foto van Henk van Bergen
De publicatie Stamboom van Bergen van Beurden is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.292 personen. Vanwege privacy zijn 181 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 11 augustus 2022.


Beste bezoekers er zijn nu vijftien uitgebreide stambomen in de rechte lijn gemaakt:van Bergen,van Beurden, Heijkans, de Regter,Verhagen,van de Sande,le Granse,Hof,van Eerdewijk,Dijkstra,Homan,van Ravestijn,Klaassen,Kruijssen,Kolsteren en van Spaandonk.

Ook heb ik een blog gemaakt van verschillende Stambomen met foto's krantenartikelen ,en akte's. Op dit blog zijn de stambomen van Bergen,van Beurden,Heijkans,de Regter,Verhagen,van Spaandonk en een blog Dwangarbeid 1940/1945. Dit blog kun je inzien via https://hvanbergen.blogspot.nl/ Onderaan is een blogarchief waar je kunt kiezen voor de gewenste stamboom.

Als er nog toevoegingen of verbeteringen zijn, laat het me horen.

Groetjes Henk van Bergen

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!