Stamboom van Alle STEENIS/STEENES'en » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 48:

Martinus Johannes Dekkers is overleden op 1 juli 1827 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Andreas Goort Klomp is overleden op 12 februari 1833 te Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Catharina Berkers is overleden op 15 december 1849 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Martinus Strijbos is geboren op 17 januari 1858 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Groenen is geboren op 7 januari 1864 te Zeelst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zeelst » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna van Oort is geboren op 4 september 1868 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonia Allegonda Maria van Stenis is geboren op 6 oktober 1869 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacoba Charlotta van den Born is geboren op 19 januari 1871 te Hoogeloon. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoogeloon » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonia Allegonda Maria van Stenis is overleden op 10 februari 1871 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Samuel van Stenis is geboren op 18 mei 1872 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.