Stamboom Familie Top » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 528:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aukje Tjoelker (1861-1940) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aukje Tjoelker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antje Kramer (1861-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antje Kramer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maaike Dijk (1861-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maaike Dijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Derk Postmus (1862-1932) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Derk Postmus.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Stientje Piersma (1862-1932) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Stientje Piersma.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Sietske Stol (1862-1945) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Sietske Stol.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Tietje Witteveen (1862-1950) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Tietje Witteveen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Trientje Auwema (1863-1953) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Trientje Auwema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Stol (1863-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Stol.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Egbert van der Velde (1864-1935) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Egbert van der Velde.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.