Stamboom Thomas » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 66:

Josina ( Sien ) de Groof is geboren op 28 januari 1876 te Woensel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacobus Geeven en Johanna Maria de Ruijter zijn getrouwd op 13 februari 1878 in Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus Adianus ( Janus ) Geeven is geboren op 18 maart 1880 te Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Jan Geeven en Hendrika ( Riek ) van Leeuwen zijn getrouwd op 18 februari 1881 in Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabeth Geeven is geboren op 8 november 1881 te Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelis Geeven is geboren op 1 oktober 1883 te Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jozef Stocx is geboren op 29 maart 1885 te Strijp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Strijp » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Maria Geeven is geboren op 18 augustus 1885 te Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Cornelis Geeven is overleden op 10 oktober 1886 te Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Geeven is geboren op 27 mei 1887 te Zesgehuchten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zesgehuchten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.