Stamboom Thomas » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 66 van 66:

Hendrika ( Riek ) van Leeuwen is overleden op 25 april 1937 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jozef Stocx is overleden op 3 augustus 1942 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henricus Johannes Geeven is overleden op 4 maart 1944 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

NN Versteeg is overleden op 18 november 1949 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Adianus Wilhelmus Maria Versteeg is overleden op 23 november 1949 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem Franciscus Versteeg is overleden op 19 maart 1950 te Leende. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Leende » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.