Stamboom ter Maten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 100:

Teunis Jan van der Lee is overleden op 1 augustus 1955 te Doorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Doorn » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Johanna Dorrestein is overleden op 10 oktober 1955 te Renswoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Renswoude » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Geertje de Ruiter is overleden op 12 januari 1956 te Soest. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Soest » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Antonie Johannes van Ewijk is overleden op 19 januari 1956 te Doorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Doorn » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Jannetje Meiling is overleden op 15 maart 1956 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Jan Lucas Jacobs Schroder is overleden op 6 april 1956 te Vinkeveen en Waverveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen en Waverveen » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Gerritje ter Maaten is overleden op 13 april 1956 te Zeist. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Zeist » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Anna van Ree is overleden op 26 juni 1956 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Ariaantje Mars is overleden op 20 augustus 1956 te Utrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Utrecht » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Jan ter Maaten is overleden op 15 september 1956 te Woudenberg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Woudenberg » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.