Stamboom ter Maten

Foto van Herman ter Maten
De publicatie Stamboom ter Maten is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 27.009 personen. Vanwege privacy zijn 2.066 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 29 september 2023.


Bevat Kwartierstaat van De Fam. ter Maten Ter Maaten,Termaten, Termaaten etc. , van Grieken, van Batenburg, Ro(o)zeboom, Nijmands, Scheffer, Zentz, Cents, Telleman, en aanverwanten c.q. aangetrouwden etc .,

met dank aan Marion en Cees van der Beek van der Meer voor de aanvullingen en meedenken.

Zeker ook veel dank aan de Auteurs van het boek "Maat-werk" t.w: Arend ter Maten, E. Jan W. ter Maten, Jan A. ter Maten en Neeltje ter Maten.

Ik heb veel moeite gedaan om de juistheid van gegevens te achterhalen en met aktes en andere media vast te staven  

Mocht U toch nog aanvullingen, correcties en of opmerkingen  hebben, laat het me a.u.b. weten, al vast bedankt daarvoor.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 19.042 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!