Stamboom ter Maten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 233:

Johanna Martijn is geboren op 29 juli 1838 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Alida Schimmel is geboren op 10 september 1838 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Francina Barendse is overleden op 23 februari 1839 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Vluggeman is overleden op 8 maart 1839 te Warmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Warmond » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter van Egmond en Gerarda van Noort zijn getrouwd op 21 april 1839 in Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Alida Schimmel is geboren op 10 september 1839 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerardus de Haas is geboren op 17 september 1840 te Warmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Warmond » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Bader is overleden op 11 mei 1841 te Warmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Warmond » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Henricus van Dam en Aaltje Odijk zijn getrouwd op 28 april 1842 in Voorhout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Voorhout » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Everdina Barendse is overleden op 20 juli 1842 te Hillegom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hillegom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.