Stamboom Ter Maat

Foto van F.H.A. ter Maat

De publicatie Stamboom Ter Maat is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 29.752 personen. Vanwege privacy zijn 66 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Stamboom fam. F.J.T. ter Maat en H.W.C. Bongaarts. Familie ter Maat oorspronkelijk uit de Achterhoek(Varsseveld/de Heurne/Bredevoort), later naar Drempt, Brummen en Zutphen.

Fam. A.R.Bongaarts (Velswijk-Zelhem) x H.W.Teunissen (Vorden) vanaf Zelhem-Hengelo Gld. (Bekveld) voorouders uit Limbricht en Stevensweert Limburg.

Fam, Teunis Engberts/Egberts Steeenderen. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!