Stamboom Ten Velde

Foto van Frans ten Velde
De publicatie Stamboom Ten Velde is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.142 personen. Vanwege privacy zijn 830 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 21 februari 2020.


Stamboom van de familienaam ten Velde.

In 1995 heb ik een boek uitgegeven GESCHIEDENIS VAN DE FAMILIE TEN VELDE, VAN 1560 TOT HEDEN. Dit boek is bekend bij vele ten Veldes.                Inmiddels heb ik de draad weer opgepakt en ben ik vereder terug in de tijd gekomen. De stamvader Riquinius, kreeg in 1352 burgererchten.                             Ik ben van plan om met de nieuwe en uitgebreidere gegevens ( o.a ook van een aantal families in de vrouwelijke lijn) een nieuw boek te maken. Dit zal digitaal gebeuren. T.z.t. laat ik wel wat van mij horen, zodat geintereseerden dit ook via hun computer kunnen inzien. 

Op deze site van genealogie online, kunt u al zien welke gegevens ik tot nu toe gevonden heb. Zoals u kunt lezen zijn alle nog levende mensen niet met naam genoemd. Mocht u accoord zijn dat ik u naam gebruik in mijn te maken digitale boek, laat het mij dan weten via fransiscus58@gmail.com .                                  Ook famlieveranderingen ( overlijden, geboorte, trouwpartijen e.d.) die na 1995 hebben plaatsgevonden en dus niet in het boek van 1995 staan die u met mij wil delen, kunt u sturen naar hetzelfde mail adres. ALvast bedankt

Als ik gegevens van anderen overneem, probeer ik dit heel zorgvuldig te doen met (indien mogelijk) een mailtje vooraf met de vraag of ik de gegevens mag gebruiken. Mocht dit niet gelukt zijn en vindt u Uw gegevens hier terug, laat het mij weten (en bij voorbaat, sorry)

Frans ten Velde

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!