Stamboom Telgkamp/Telkamp

De publicatie Stamboom Telgkamp/Telkamp is opgesteld door wijlen G.A. Telkamp (op verzoek van de nabestaanden blijft deze publicatie beschikbaar, contact is niet mogelijk). en bestaat uit 1.567 personen. Vanwege privacy zijn 744 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 23 juli 2018.


Deze stamboom is tot stand gekomen met medewerking van: Het kerkarchief te Ankum (D), Herr Uwe Kunert uit Hamburg (die de zelfde interesse heeft voor deze familie). Gemeente Archief Tiel, Wijk bij Duurstede, Archief Arnhem, familie, bidprentjes en geboorteprentjes. Met dank aan allen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!