Stamboom Swijgman en Feiken(s) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 93:

Engbert van der Veen is geboren op 31 augustus 1857 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elsje van der Veen is geboren op 12 juli 1859 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Trijntje van der Veen is geboren op 7 februari 1862 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Engel Jans Lutje is overleden op 10 december 1863 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Gerrit van der Veen is overleden op 5 februari 1870 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Sikke Venema en Jantje ten Hove zijn getrouwd op 9 februari 1871 in Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantje ten Hove is overleden op 24 april 1871 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Sikke Venema is overleden op 23 mei 1871 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Berend Oeseburg en Jantje Hovenkamp zijn getrouwd op 21 september 1871 in Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Engeltje Lillo is geboren op 13 april 1872 te Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.