Stamboom Stuivenberg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 61:

Jan Claasz van Ammers en Annetje van Menz zijn getrouwd op 15 februari 1693 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Jan Claasz van Ammers en Annetje van Menz zijn getrouwd op 15 februari 1693 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek gerecht.

Bekijk suggestie

Lubbertje Gideons is geboren op 24 november 1695 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Willem Gideons Blommendael is geboren op 28 april 1698 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Willem Gideons Blommendael is geboren op 28 april 1698 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Martinus (Martinis, Marinus) Gideondze Blommendaal (Blomdael, van Blomendael)) is geboren op 5 november 1702 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Martinus (Martinis, Marinus) Gideondze Blommendaal (Blomdael, van Blomendael)) is geboren op 5 november 1702 te Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Doopboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Martinus (Martinis, Marinus) Gideondze Blommendaal (Blomdael, van Blomendael)) en Meijnsje Mensje Jans van Ammers zijn getrouwd op 10 augustus 1724 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek RK kerk.

Bekijk suggestie

Martinus (Martinis, Marinus) Gideondze Blommendaal (Blomdael, van Blomendael)) en Meijnsje Mensje Jans van Ammers zijn getrouwd op 10 augustus 1724 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek gerecht.

Bekijk suggestie

Martinus (Martinis, Marinus) Gideondze Blommendaal (Blomdael, van Blomendael)) en Meijnsje Mensje Jans van Ammers zijn getrouwd op 10 augustus 1724 in Vianen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vianen » Trouwboek NH kerk.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.