Stamboom Stuivenberg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 61:

Willem van Stuivenberg is overleden op 13 december 1954 te Rhenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Rhenen » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Anna Hillegonda Margaretha van Stuijvenberg is overleden op 29 januari 1955 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Albertus Peter van Stuijvenberg is overleden op 29 maart 1955 te Utrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Utrecht » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Jacob Budding is overleden op 15 december 1955 te Veenendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Veenendaal » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Barend van Triest is overleden op 13 januari 1957 te Oudewater. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Oudewater » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Jannetje Diepeveen is overleden op 3 november 1957 te Veenendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Veenendaal » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Leendert van Stuijvenberg is overleden op 1 april 1958 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Arend Johannes van Hensbergen is overleden op 6 februari 1959 te Rhenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Rhenen » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Maria Achterberg is overleden op 11 april 1959 te Veenendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Veenendaal » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Dirk Slotboom is overleden op 25 juli 1959 te Stoutenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Stoutenburg » BS Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.