Stamboom Stuijts / Schalk en verbonden familieleden

Foto van Frans Stuijts
De publicatie Stamboom Stuijts / Schalk en verbonden familieleden is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 81.884 personen. Vanwege privacy zijn 872 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 30 april 2024.


Welkom op de stamboom van de familie Stuijts / Schalk. Ik heb deze stamboom met zo groot mogelijke zorg samengesteld, maar mocht u fouten ontdekken of aanvullingen hebben, dan hoor ik dat heel graag! Mocht iemand problemen hebben met de publicatie van sommige gegevens, dan verneem ik dat ook graag.

Om aansluitingen en opzoekingen te vergemakkelijken is de 'y' veelal vervangen door de 'ij'. Zo wordt  de achternaam 'Stuyts' in "mijn" stamboom weergegeven als 'Stuijts'.

Ik heb bij het samenstellen van deze stamboom, vooral, maar zeker niet uitsluitend, gebruik gemaakt van op internet gepubliceerde gegevens.

Een paar voorbeelden:

Gegevens over mijn voorouders en verbonden familieleden voor 1800 en woonachtig in de omgeving Loenhout / Wuustwezel / Zundert zijn met name afkomstig van de internetsite "de geschiedenis van Loenhout" (www.geschiedenisvanloenhout.net). 

Gegevens over mijn voorouders en verbonden familieleden uit de Hoekse Waard, Dordrecht, Krimpenerwaard en IJsselmonde zijn vooral afkomstig van www.rijerkerk.net. 

Gegevens over mijn "adelijke" voorouders en verbonden familieleden zijn voor het grootste deel overgenomen uit de Wikipedia encyclopedie.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!