Stamboom Struiksma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 1.179:

Hylke Ouwes Terpstra en Geeske Harmes Bruins zijn getrouwd op 15 mei 1828 in Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Wiepk Roosje is geboren op 24 mei 1828 te Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Kier Michiels Borger is geboren op 21 september 1828 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Kornelis Sjoerd Fennema en Trijntje Gerbens van der Velde zijn getrouwd op 3 januari 1829 in Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sjoerd Fennema is geboren op 3 februari 1829 te Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter Wiegers Jellema en Meike Aukes Zijlstra zijn getrouwd op 21 februari 1829 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Saapke Poort is geboren op 24 maart 1829 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wyger Jellema is geboren op 19 april 1829 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Maria Vis is geboren op 22 april 1829 te Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Klaas Symens Halbersma en Dirkje Dirks Postma zijn getrouwd op 23 april 1829 in Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.