Stamboom Stoll

Foto van Cornelis Stoll
De publicatie Stamboom Stoll is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 41.364 personen. Vanwege privacy zijn 1.055 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 28 oktober 2021.


In ben in 1972 begonnen met mijn stamboom. Ik had van mijn vader een kleine stamboom gekregen die niet helemaal klopte. Uiteindelijk ben ik naar Myhermitage gegaan en dan wordt je overrompelt met zeer veel gegegeven, die lang niet allemaal goed zijn. Een vriend in Brazilië zij mij gebruik dit programma eens. Inmiddels was ik weer terug gegaan naar my hermitage, maar daar loopt het niet altijd goed. Fouten in zoekmachine, hij maakt er een zooitje van, trouw plaatsen neemt het programma niet goed op en zelf helemaal niet. Ook is er na enkele jaren nog steeds niets aan gedaan. We een hoge prijs. Ook begrijp ik wel dat ik erg uit de band ben gesprongen. Mijn stamboom bestaat uit ruim 40.000 mensen met vele aktes, nog lang niet allemaal, maar ben elke week wel een paar dagen bezig om dit aan te vullen. ik heb meer dan 5000 aktes van geboorte, trouwaktes en huwelijkse bijlagen en overlijdingsaktes, vele duizenden. Te hooi en te gras neem ik gewoon een stuk en zoek ik daar de aktes bij. Ik heb nu veel tijd, mijn vrouw vond het een tijdrovende geschiedenis en moest het vaak afbreken, nu wat makkelijker.

Nu mensen kijk er een naar, ik zal naar mijn vakantie een nieuwe upgrade doen, na juni. veel plezier er mee

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!