Stamboom Stolk en Van Dongen

Foto van Ria Huizer-Stolk
De publicatie Stamboom Stolk en Van Dongen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.178 personen. Vanwege privacy zijn 194 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 10 april 2013.


Veel bronnen moet ik nog invoeren, maar allereerst mijn hartelijke dank aan Dhr. A. Th. Polet uit Oud-Beijerland voor de aanvullingen die bij mij ontbraken voor mijn Stamboom Stolk. Het is nu maart 2011 en ik heb behoorlijk veel bronnen kunnen invoeren. November 2011, weer heel veel informatie toegevoegd via Genlias en scans van FamilySearch. December 2012 vooral bronnen en datums van overleden personen ingevoerd.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!