Stamboom Steinmeier/De Vries » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 607:

Aaltje Prins (en) is geboren op 11 februari 1816 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arent Thomas en Aaltje Geerts Hendriks Binken zijn getrouwd op 4 mei 1816 in Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Schokker is geboren op 29 mei 1816 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Roelofs ( C) Koster en Aaltje Kornelis Wildeboer zijn getrouwd op 30 augustus 1816 in De Wijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » De Wijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrikje Botter is geboren op 27 oktober 1816 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacob Geerts Scholten is geboren op 4 december 1816 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Roelof Alberts Koster is geboren op 22 april 1817 te De Wijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » De Wijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Marchien Jans Koster is overleden op 26 april 1817 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Wolter Lensen Hofman en Jantien Pouwels Mos zijn getrouwd op 10 mei 1817 in Dwingeloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dwingeloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacob Roelofs Koster en Jantje Jans Engberts zijn getrouwd op 17 mei 1817 in De Wijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » De Wijk » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.